AjankohtaistaHippolis tiedottaa

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2020 toteutuu tänä vuonna somessa

Unelmien liikuntapäivä – hevosala #yhdessä esillä!

Koronatilanne vaikuttaa perinteiseen Unelmien liikuntapäivään. Ihmiset eivät voi kokoontua liikkumaan yhdessä eivätkä järjestää tapahtumia aiempien vuosien tapaan. Voimme silti liikkua hevosten kanssa ja jakaa sen somessa muiden kanssa!

Unelmien liikuntapäivä saa tänä vuonna uuden muodon. Hevosala toteuttaa sen sosiaalisen median kampanjana siten, että jaetaan somessa se, miten hevoset liikuttavat ihmisiä – monin eri tavoin. Jaetaan liikuntahetkemme muille, jotta jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon ja innostua muiden esimerkeistä ja kokeilla uusia liikkumisen muotoja virtuaalisesti. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä, kunhan liikkuminen tapahtuu vastuullisesti viranomaisten asettamien linjausten mukaisesti.  

Kaikki hevosalan toimijat, harrastajat ja yrittäjät, voivat jakaa liikuntavinkkejä, kuvia, kotivideoita ja muita hevosten kanssa liikkumaan kannustavia sisältöjä tunnisteella #unelmienliikuntapäivä.

Toukokuun 10. päivä on myös äitienpäivä – hieno mahdollisuus kannustaa äitikin liikkumaan! Jos 10.5. ei tunnu sopivalta päivältä, niin etkot voi pitää jo loppuviikosta tai jatkot maanantaina. Jaetaan vinkkejä ja videoita somessa jo ennen tapahtumapäivää ja haastetaan muita mukaan!

#unelmienliikuntapäivä sunnuntaina 10.5. – näin olet mukana:
Jaa 10.5. kuvasi tai videosi somessa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä. Voit lisätä omia aihetunnisteita ja osoittaa tukesi näin esim. seurallesi tai muulle yhteisöllesi, esim. #hevostellen

Kannusta kaverit, lapset, vanhemmat, isovanhemmat, työkaverit, oppilaat ja kaikki muutkin liikkumaan. “Minä liikun näin, miten sinä liikut? “

Voit jo ennen tapahtumapäivää jakaa somessa treenivinkkejä muille tunnisteella #unelmienliikuntapäivä.

Tehdään hevosalaa näkyväksi liikunnan kautta – unelmienliikuntapaiva.fi

Yhteistyössä Hippolis – Suomen Ratsastajainliitto – Suomen Hippos