Hippolis tiedottaa

Maksuttomia Hevoshäme-webinaareja: 14.3. Nettisivujen ABC 1, 20.3. Nettisivujen ABC osa 2, 24.3. Tapahtumat ja palvelumuotoilu, 12.4. Asiakaspalvelu – Mikä on riittävän HYVÄ?

 • 14.3. klo 13–15 Nettisivujen ABC: osa 1, nörtti Teemun Miettinen
  MITÄ? Ilmainen webinaari verkkosivujen maailmasta. Yhteistyössä Digilaukkaa-hanke.
  Ilmoittaudu pikaisesti: https://link.webropolsurveys.com/EP/EDE719C616273FCC Paluupostina osallistumislinkki.

 • 20.3. klo 13–15 Nettisivujen ABC: osa 2, nörtti Teemun Miettinen
  Voit osallistua, vaikka et olisi ehtinyt mukaan ensimmäiseen, tervetuloa! Yhteistyössä Digilaukkaa-hanke. Ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/EP/AFEF10C5AE2775EE Paluupostina osallistumislinkki.

 • 24.3. klo 10–11 Tapahtumat ja palvelumuotoilu, Päivi Vartiainen, Hamk
  Ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/EP/948E538A7B874826 Paluupostina osallistumislinkki.
  — Tavallista vai timanttista? – Miten palvelu / tapahtuma erottuu muiden joukosta?
 • Webinarissa pureudutaan tuotteistukseen ja tapahtumien tuottamiseen palvelumuotoilun näkökulmasta. Miten luodaan palvelu, joka erottuu massasta. Mistä muodostuvat menestyksen elementit? Yhteistyössä Digilaukkaa-hanke.

 • 12.4. klo 10–11 Asiakaspalvelu – mistä se koostuu ja onko HYVÄ riittävä? Karita Toivanen, MyHappyHäme. Yhteistyössä Digilaukkaa-hanke.
  Ilmoittaudu: https://link.webropol.com/ep/webinaari120423 Paluupostina osallistumislinkki.
  – Asiakaspalvelun perustehtävä on tehdä asiakkaat onnelliseksi ja tyytyväiseksi. Yrityksen näkökulmasta tämä perustehtävä pitäisi suorittaa mahdollisimman kustannustehokkaasti. Tasapainon löytäminen asiakaspalvelun laadun ja tehokkuuden välille on haastava kysymys. Tarkoittaako parempi asiakaspalvelukokemus aina tehokkuudesta tinkimistä tai päinvastoin? Ja mikä on riittävä asiakaspalvelun taso – onko HYVÄ riittävä?

————————————————-     
Hevoshäme – kestävän matkailun maakunta -hanketiimi, info@hippolis.fi      
Käy tykkäämässä: www.facebook.com/hevoshame / Insta: @hevoshäme / #hevoshäme     
Mikäli et halua viestejä, voit vastata tähän viestiin. Kiitos!               

Hevosmatkailu on paljon muutakin kuin yleisesti tunnettua vaellusratsastusta – hevosmatkailu on luonnossa liikkumista, perhematkailua, hevostallilla pistäytymistä ja hevostapahtumia. Hevosiin liittyviä elämys-, virkistys- ja hyvinvointipalveluita ja/tai kokous- ja majoitustiloja tarjoavia yrityksiä on eri puolella Suomea. Hankkeen toteuttavat yhdessä Hämeen ammattikorkeakoulu Oy (Hamk) sekä Forssan Seudun Hippos ry, Hippolis – Hevosalan osaamiskeskus ry ja Luonnonvarakeskus LUKE, ja se toteutetaan Euroopan aluekehitysrahaston tuella 6/2021–8/2023.