Hippolis tiedottaa

Hevosalan yrittäjä – miten kehittäisit tuottavuutta ja työhyvinvointia yrityksessäsi? Olisitko kiinnostunut täsmäkoulutuksista ja -tapaamisista? Kysely kehittämistarpeista on meneillään 28.2. mennessä

Hevosala muuttuu. Hevosalan työ muuttuu. Kuinka näihin haasteisiin vastataan ja pidetään ala sekä veto- että pitovoimaisena, ja varmistetaan työntekijöiden saaminen alalle jatkossakin?

Valmistelemme laajemmassa yhteistyössä hankehakua ”Tuottavuutta ja työhyvinvointia hevosalalle”. Hankkeen avulla pystyttäisiin tarjoamaan hevosyrittäjille maksutonta koulutusta niin taloudelliseen kuin työn tuottavuuteen liittyvien asioiden kehittämiseksi sekä edistämään työhyvinvoinnin kokonaisuutta. Lisäksi on tärkeätä valmistautua alan ulkopuolelta tuleviin muutoksiin ja mahdollisiin uhkiin. Muutos on myös mahdollisuus.

Jos hanke menee läpi, se mahdollistaa maksuttomien koulutusten järjestämisen hevosyrittäjille. Käytä vähän aikaa miettiäksesi, millaisille koulutuksille sinulle ja mahdollisille työntekijöillesi olisi tarpeita – kuinka yritystäsi pitäisi kehittää. Miten saamme hevosalalle veto- ja pitovoimaa. Ajattele asiaa myös työntekijöiden näkökulmasta. Käythän ystävällisesti vastaamassa kyselyyn tästä linkistä.

Mikäli sinua alustavasti kiinnostaa tähän aihepiiriin liittyvät maksuttomat koulutukset, webinaarit ja tapaamiset, eli käytännössä olla mukana yrityksenä hankkeessa, jätäthän yhteystietosi. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Lisätietoa:
Erja Mattila |erja.mattila@hippolis.fi | puh. 045 111 7754
Sanna Mäki-Tuuri | sanna.maki-tuuri@hippolis.fi | puh. 040 733 8081
Hippolis – hevosalan osaamiskeskus ry., www.hippolis.fi

Hippolis on yhteistyöorganisaatio, jonka jäseniä ovat Suomen Hippos, Suomen Ratsastajainliitto, Luonnonvarakeskus, MTK, Hevosopisto ja Ypäjän kunta.