Hippolis tiedottaa

Hevosalan Areena 28.7. – puhutaan hevosesta!

Uudenlainen, avoin keskustelutilaisuus ensimmäistä kertaa Kuninkuusravien yhteydessä kerää yhteen hevosalaan eri tavoin kytkeytyviä ihmisiä puhumaan hevosesta. 

Tilaisuus rakentuu erityyppisistä puheenvuoroista ja alustuksista. Kaikilla puhujilla on kosketuspinta hevosiin.  

Moniko on esimerkiksi tiennyt, että hevoset ovat olleet suuri osa näyttelijä Ville Virtasen nuoruutta, tai kuinka futuristi Perttu Pölönen näkee hevosalan merkityksen tulevaisuudessa. Europarlamentaarikko Henna Virkkunen peilaa hevosalaa kansainvälisesti ja Qvidjan isäntä Ilkka Herlin avaa, kuinka hevoset ovat luontainen osa vastuullisessa tilanpidossa. Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen tuo esiin vahvaa aluetaloudellista näkökulmaa. 

Kutsuvieraspuhujien lisäksi areenassa tuodaan esille videoinserttien muodossa hevosihmisten arkea. 

Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään hybridinä, Pilvenmäen Ravintola Valtikassa ja etänä. Tilaisuuden kuvittaa livekuvittaja Linda Saukko-Rauta. 

Ajankohta to 28.7.2022 paikan päällä klo 10.30–14 ja etänä klo 11–14. 

Katso koko ohjelma ja ilmoittaudu pikaisesti: http://www.hevosalanareena.fi

Paikan päällä paikkoja rajoitetusti.

Lämpimästi tervetuloa! 

Tiedustelut: projektipäällikkö Menna Rantala, menna.rantala@hamk.fi, p. 040-352 9913.

Tapahtuma järjestetään Kanta-Hämeessä, jossa hevoset ovat luonteva osa elinkeinoa ja elämistä.  

Tilaisuus on osa Hevoshäme – kestävän hevosmatkailun maakunta -hanketta. Hanketta rahoitetaan REACT EU-rahoituksella eli hanke on osa Euroopan unionin Covid-19 -pandemian tukitoimenpiteitä. Hanketoteuttajat Hämeen ammattikorkeakoulu, Forssan seudun Hippos, Luonnonvarakeskus ja Hippolis – hevosalan osaamiskeskus.