•  	Latviešu
  • på svenska
  • in English
  • Suomi
     

Välkommen till InnoHorse webbverktyg!

InnoHorse webbverktyg har tagits fram för att hjälpa dig som hästentreprenör att planera och utveckla din verksamhet. På dessa sidor hittar du information om den viktigaste lagstiftningen angående gödselhantering, säkerhet och hästvälfärd i Sverige och Finland. Du hittar även sidor med goda praktiska exempel från Sverige och Finland som kan ge dig tips på hur du kan utveckla din verksamhet eller vad du bör tänka på när du bygger ett nytt häststall.

I avsnittet om inspiration och innovation får du information om tjänste- och företagsutveckling. Webbverktyget ger kortfattad information om olika tjänster och innovationer och exempel från hästföretag i Sverige, Finland och Lettland. Vi hoppas att de nya idéerna kan inspirera dig att utveckla din verksamhet.

I avsnittet om gödselhantering hittar du information om den viktigaste lagstiftningen gällande häst i Sverige och Finland. I avsnittet med praktiska exempel får du dessutom goda tips och råd. Informationen finns tillgänglig på svenska, engelska och finska.

I avsnittet om säkerhet kan du kartlägga riskerna på ditt hästföretag och få goda tips och råd om hur du förbättrar säkerheten.

Välkommen!

InnoEquine

 Publikationens innehåll speglar författarens åsikter och förvaltande myndighet kan inte hållas ansvarig för den information som publiceras av projektdeltagarna.