•  	Latviešu
  • på svenska
  • in English
  • Suomi
     

Tervetuloa InnoHorse -tallityökalun käyttäjäksi!

HUOM! InnoHorse-sivusto on valmistunut keväällä 2014,
Sivustoa ei toistaiseksi päivitetä,

Näiltä sivuilta löydät ideoita, tietoja ja esimerkkejä, joiden avulla voit parantaa hevosyrityksesi toimintaa.

Turvallisuus -osiossa voit tarkistaa tallisi turvallisuusasioiden tilanteen yksinkertaisten tarkistuslistojen avulla. Lisäksi löydät hyvien turvallisuuden käytäntöjen osiosta esimerkkejä toimivista ratkaisuista tallien turvallisuuden parantamiseksi.

Myös lantahuolto -osioon on kerätty tarkistuslista, jonka avulla voit tarkistaa onko tallisi lantahuolto lainsäädännön ja suositusten mukainen. Hyvien käytäntöjen osiosta löydät vinkkejä, joilla voit parantaa tallin lantahuollon toimivuutta.

Lisäksi laiduntaminen -osioon on koottu hyviä käytäntöjä koskien laiduntamista, joka on hevosten hyvinvoinnin ja ympäristönhoidon kannalta tärkeä osa hevosten hoitoa. Muihin hevosten hyvinvoinnin käytäntöihin tai vaatimuksiin ei perehdytä tässä nettityökalussa, mutta lisätietoja niistä saat mm. seuraavilta sivuilta: www.hevonen.fi, www.hevosyrittaja.fi ja www.hippolis.fi.

Uudistushaluisille, toimintaa vasta suunnitteleville ja uusia ideoita etsiville yritetään tarjota ajatuksen aihetta ideoiden ja inspiraation osiossa. Löydät sieltä koosteen käsikirjasta, jonka on tarkoitus auttaa hevosyrittäjää parantamaan palveluitaan ja toimintaansa. Voit ladata myös pitkän version käsikirjasta englanninkielisenä.

Tervetuloa siis arvioimaan yrityksesi tilaa, suunnittelemaan tulevaisuutta ja tutustumaan lainsäädäntöön ja alan hyviin käytäntöihin.

Tervetuloa tutustumaan!

InnoEquine

 Julkaisun sisältö edustaa julkaisijan näkemyksiä. Hallintoviranomainen ei vastaa hankkeen esittämästä sisällöstä. Sivuston kuvien kopiointi ehdottomasti kielletty.